miercuri, 8 august 2018

Ai unde sa te angajezi in judetul Cluj


Aflat la circa 30 de km de Cluj-Napoca, Turda a fost intotdeauna in umbra acestui oras, insa cu o populatie de peste 50.000 de locuitori, este imposibil ca locuitorii de aici sa nu isi gaseasca joburile de care au nevoie, fara a mai fi nevoiti sa se orienteze catre alte zone. Domeniul retailului este unul la mare cautare intrucat este bine dezvoltat, iar optiunile sunt suficient de variate. Asadar, daca iti doresti sa fii la curent cu cele mai noi locuri de munca din retail trebuie sa apelezi la Retaillium in Turda. Aceasta este o noua platforma care aduce mai aproape angajatorii de angajati, asa ca sunt multumite ambele tabere.

Suficienta flexibilate
Cu toate ca multi vad sectorul retail ca pe un domeniu unde angajatii sunt nevoiti sa lucreze mult pana la ore tarziu si in weekend, in realitate lucrurile stau altfel intrucat sunt promise mai multe avantaje incepand de la un program de lucru flexibil, ceea ce reprezinta un mare avantaj intrucat cele mai multe joburi sunt stricte, cu un orar obisnuit de la 9 la 17. Cu alte cuvinte, cine are de rezolvat o problema in timpul zilei va fi nevoit sa isi aloce o intreaga zi libera, pe cand in retail programul se poate aranja in asa fel incat sa se dispuna de cateva ore libere.

Diversitate
Domeniul retail este unul foarte vast, asa ca iti vei putea gasi un loc de munca in care sa fii cu adevarat pasionat de ceea ce faci si nici nu te vei plictisi. De exemplu, daca iti plac masinile, poti lucra la un service auto, fie la un magazin de piese auto sau poate daca esti interesat de domeniul constructiilor, din nou, sunt disponibile nenumarate posibilitati.

Salarii si reduceri
Salariul reprezinta unul dintre cele mai importante criterii dupa care se alege orice loc de munca, iar in retail acestea sunt chiar satisfacatoare si nu trebuie omis nici faptul ca de multe ori se ofera discounturi la produsele sau serviciile comercializate de catre compania pentru care lucrezi, asa ca poate ca ar trebui sa profiti.

Iti faci cont rapid
Pentru a apela la Retaillium in Turda trebuie sa iti faci cont pe aceasta platforma, ceea ce nu dureaza mai mult de un minut, insa este important ca profilul sa fie completat 100% pentru a te bucura de toate beneficiile aduse.

Pregatesti Cvul
Daca nu ai mai lucrat niciodata si nu stii cum sa iti pregatesti CV-ul nu trebuie sa iti faci griji intrucat in acest sens sunt disponibile mai multe detalii de care trebuie sa tii cont, iar pe toate le vei gasi online, astfel ca nu ai de ce sa iti faci griji atunci cand esti in cautarea unui loc de munca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu