vineri, 5 iulie 2019

Afla tot ce este important referitor la celulele stem


Este bine cunoscut faptul ca celulele stem reprezinta viitorul medicinei, iar primele tratamente au fost puse in practica inca din anii ’50, urmand ca pana in ziua de azi tehnicile sa fie perfectionate. In prezent exista peste 80 de afectiuni serioase ce pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem si se asteapta ca pe viitor aceasta lista sa fie completata cu multe altele. Astfel, la Stem Sure ai nimerit unde trebuie pentru ca aici pot afla toate informatiile care te intereseaza despre subiect, iar acesta este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata din domeniu.

Diferite surse de prelevare
Celulele stem se gasesc in tot organismul, insa de cele mai multe ori sursele nu sunt suficient de bogate pentru a putea prelevate. In schimb, exista cateva surse adecvate in acest sens, iar una dintre cele mai populare este maduva osoasa. Procedura de prelevare nu este dificila, este minim invaziva, iar donatorii nu au motive de teama. Mai exista o alta sursa care este considerata ceva mai bogata, sangele cordonului ombilical, iar procedura ar trebui sa fie pusa in practica imediat dupa nastere, in caz contrar este irosita.

Afectiuni ce se pot trata
Tratamentele cu celule stem pot ajuta la indepartarea a nenumarate boli si afectiuni serioase, iar printre altele putem aminti de leucemie, diverse forme de cancer, Parkinson, Alzeheimer, diabet de tip 1 si multe altele.

Alte avantaje
Totusi, exista mai multe avantaje pe care merita sa le descoperi intrucat celulele stem pot ajuta orice pacient sa se recupereze mai repede dupa orice interventie, iar acestea din urma nu mai sunt la fel de complicate. Pielea se poate regenera si se poate evita caderea parului, pe cand fiecare procedura se pune in practica cu usurinta.

Compatibilitate
Unul dintre principalele semne de intrebare puse pe seama tratamentelor cu celule stem este referitoare la compatibilitate, insa aceasta este maxima in cazul rudelor apropiate si, de multe ori, este mult mai usor sa se gaseasca donatori decat in cazul transplanturilor obisnuite.

Depozitare in conditii optime
La Stem Sure te asteapta cele mai bune conditii, celulele stem fiind prelevate in urma unui proces atent pus in practica, iar acestea urmeaza sa fie depozitate in cadrul bancii. Conditiile sunt ideale, ceea ce presupune ca celulele stem vor putea fi folosite atunci cand este nevoie, chiar si 20 de ani mai tarziu, pentru ca nu sunt pierdute proprietatile in timp.

Pachete pentru toate nevoile
Nu in ultimul rand, aici gasesti o multime de pachete din care sa alegi, ceea ce presupune ca este imposibil sa nu gasesti varianta care se pliaza cel mai bune bugetului tau. Preturile variaza de la 1.299 de euro pentru pachetul Basic si ajung pana la 2.390 in cazul celui Perfect+.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu