luni, 16 aprilie 2018

Am petrecut un concediu de vis in Grecia



Insula Lefkada din Grecia este de multe ori asemanata cu cele din Caraibe, motiv pentru care atrage periodic vizitatori din toate colturile lumii prin plajele sale si apa turquoise. Fata de alte insule din Grecia, aceasta este accesibila si cu masina, motiv pentru care optiunile sunt mai variate, iar Lefkada se dovedeste a fi destinatia ideala pentru toate tipurile de turisti, de la familiile cu copii, la tineri sau cei trecuti de prima tinerete. Peisajele sunt spectaculoase de-a lungul zonelor Katsiki, Egremni si Kathisma, insa pana si cele mai mici localitati au farmecul lor aparte, de la Nidri, Vassiliki, Agios Nikitas sau Sivota.

In ciuda dimensiunii sale modeste, Lefkada dispune de plaje grozave si se lauda cu o capitala sofisticata unde sunt accesibile cele mai multe activitati. Astfel, merita sa vezi oferta de chartere propusa de Aerotravel pentru ca oricine se va bucura de o experienta de neuitat in acest paradis al Greciei.

Diferite zone
Orasele de coasta Nydri si Vassiliki propun mai multe activitati pentru pasionatii de sporturi acvatice, in timp ce satele mai linistite precum Skafiotes par ca au ramas in timp, pe cand altele, printre care si capitala sau Karya, si-au pastrat farmecul autentic, viata aici fiind simpla si concentrata in jurul teraselor, cafenelelor si restaurantelor.

Pentru orice perioada a anului
Grecia este una dintre putinele tari ale Europei unde vremea este prietenoasa tot anul, lunile iulie si august fiind cele mai populare, iar ofertele propuse de Aerotravel includ diferite perioade, inclusiv septembrie atunci cand preturile sunt mai mici, temperaturile mai putin caniculare, iar zonele nu sunt la fel de aglomerate.


Capitala
Cu siguranta, primul lucru pe care il vor observa toti cei care ajung in Lefkada sunt culorile vaste ale capitalei, intrucat aceasta este foarte prietenoasa din toate punctele de vedere, iar turistii vor avea impresia ca au pasit inapoi in timp. Conditiile sunt grozave, intrucat acestia au la dispozitie nenumarate locuri de cazare, activitati si locuri de vizitat, iar atunci cand aleg oferta de chartere de la Aerotravel se vor bucura si de preturi accesibile.

Castelul Santa Maura
Calatoria in timp incepe chiar de la primul pas pe insula direct pe podul suspendat construit in ultimii 20 de ani si de unde se poate admira castelul medieval Santa Maura, acesta purtand numele unui orasel francez, care a fost ridicat inca de pe vremea otomanilor. Acesta poate fi vizitat si reprezinta un inceput ideal pentru un itinerariu bine pus la punct, castelul avandu-si portile deschise in tot anul. Astfel, vizitatorii se pot plimba printre ruine si vizita si mica biserica cu acelasi nume, care este un loc ideal pentru cununii religioase romantice, insa nu trebuie omisa nici frumusetea peisajelor din jur, motiv pentru care pasionatii de fotografii nu vor fi dezamagiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu