duminică, 24 septembrie 2017

New York-ul a fost si va fi un simbol al Americii

New York mai este cunoscut si sub denumirea de „orasul care nu doarme niciodata”, fiind cel mai mare si cel mai populat din Statele Unite. Acesta e amplasat in statul omonim si este unul din cele mai mari porturi naturale, fiind alcatuit din cinci zone diferite, Brooklyn, Manhattan, Staten Island, Bronx si Queens. De la arta, istorie, zgaraie nori, cu siguranta, New York le are pe toate si o imagine a sa au in minte toti cei care se gandesc la Statele Unite.

Times Square



Una dintre cele mai mari atractii turistice ale lumii, Times Square atrage 39 de milioane de vizitatori in fiecare an, fiind un important centru pentru industria de divertisment. Totodata, aici se organizeaza si Revelionul, traditie care a inceput in 1907, iar vizitatorii sunt intampinati de nenumarate cafenele, restaurante si magazine, astfel ca cei care aleg bilete avion New York, cu siguranta nu trebuie sa rateze locul.

Parcul Central


Localizat in inima Manhattan-ului, parcul central se intinde pe o suprafata vasta si reprezinta o adevarata oaza de liniste, gazduind totodata castelul Belvedere, o gradina zoologica si alte cateva atractii. Parcul este foarte prietenos pentru familiile cu copii, ofera cele mai bune conditii pentru cei care isi doresc sa practice diferite sporturi in aer liber si sa se relaxeze departe de aglomeratia orasului.

Empire State Building




Aceasta reprezinta un adevarat simbol al orasului si se inalta 381 de metri deasupra Manhattan-ului, oferind vizitatorilor o panorama superba asupra imprejurimilor. Milioane de oameni vin aici anual, iar atunci cand cerul este senin se pot vedea chiar si statele din apropiere, New Jersey, Connecticut, Massachusetts si Pennsylvania, fiind doua turnuri de observare, unul la etajul 86 si unul la etajul 102. Totodata, Empire State Building este una dintre cele mai emblematice cladiri din Statele Unite, fiind inclusa in peste 250 de pelicule, astfel ca cei care aleg bilete avion New York, nu trebuie sa o rateze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu