duminică, 17 ianuarie 2016

Esti in cautarea unui nou job?Esti in cautarea unui nou job in videochat pentru ca salariul pe care l-ai avut inainte nu a fost suficient? Ai nevoie de bani pentru a-ti putea continua studiile? Iti doresti sa iti achizitionezi un autoturism si sa te simti sigura din punct de vedere financiar? Atunci raspunsul este videochatul, deoarece aceasta activitate promite salarii care cu greu pot fi obtinute in tara noastra. In plus, la studiourile de videochat gasesti echipe alcatuite doar din femei, de la manageri, pana la traineri, make up artists, fotografi, suport tehnic, curatenie, astfel incat sa nu te simti stanjenita. 

Ce presupune videochatul?

Orarul este flexibil, modelele alegandu-si programul in functie de viata privata, care nu trebuie omisa, iar videochatul este o activitate distractiva lipsita de stres, si cine nu isi doreste sa castige sume importante de bani doar comunicand cu persoane din diferite colturi ale lumii? De asemenea, aceasta comunicare nu implica contact direct si personal intre tine si persoana respectiva, deoarece se realizeaza prin intermediul webcamului. 

Utilizatorii site-urilor cu care colaboreaza studiourile de videochat sunt dispusi sa plateasca anumite sume de bani, pornind de la 2$ pentru fiecare minut petrecut in compania ta, astfel ca cu cat numarul urmaritorilor este mai mare, cu atat veniturile sunt mai ridicate.

Cu toate acestea, videochatul presupune seriozitate, punctualitate, iar experienta se capata pe parcurs, asadar, modelele cat mai creative si cu imaginatie mai bogata vor castiga mai mult. In acest domeniu, cheia este sa cunosti limba engleza cat mai bine, pentru a putea discuta despre un numar nedefinit de subiecte cu persoanele din spatele tastaturii si sa te faci cat mai placuta, sa ii cuceresti.

Salariu fix sau procent?

In acest domeniu ai posibilitatea de a face un contract individual de munca, astfel incat la finalul lunii salariul sa fie acelasi sau un contract de colaborare si sa beneficiezi de un procent din castigurile generate, de regula intre 40% si 80%.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu